Wmo consulent vacatures

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande WMO vacatures. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende vacature als Wmo consulent, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Via onze Job Search agent houden wij je graag op de hoogte van de actuele vacatures.

WMO consulent

Gemeenten moeten ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De gemeente geeft ondersteuning thuis via de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). Zij vergoeden hulpmiddelen zoals een rolstoel of een scootmobiel vanuit het WMO-budget (al dan niet met een eigen WMO-bijdrage). Bij veel hulpmiddelen is maatwerk vereist. Jij kent als consulent de wet van binnen en van buiten. Als specialist in mensenwerk haal je veel voldoening uit het helpen van kwetsbare mensen binnen de samenleving. De ervaring die je hebt opgedaan na het afronden van je hbo-opleiding komt je daarbij goed van pas. Je bent een sociale duizendpoot die van aanpakken weet. Je adviseert cliënten, zorgt voor passende oplossingen, legt huisbezoeken af en overlegt met instanties en collega’s. Kortom, met jouw aandacht beteken jij als consulent hét verschil voor mensen met een hulpvraag.

Kamphorst Detachering

Ga voor ons aan de slag als WMO consulent en je ontvangt een passend salaris (CAO Gemeenten – schaal 9) of we bespreken in overleg jouw tarief als ZZP’er. Wij vinden het vooral belangrijk om écht in contact te zijn met jou, te luisteren naar jouw ervaring en wensen. Ben je via ons gedetacheerd, dan schakel je rechtstreeks met ons team als vast aanspreekpunt bij Kamphorst, die met je meedenken en waar je terecht kunt met vragen. Met ons opleidingsbudget bepalen wij samen of er behoefte is aan ontwikkeling en/of scholing en denken wij mee met de juiste keuze. Is het einde van je lopende opdracht in zicht? Ook dan bespreken wij jouw wensen en ambities om tot een nieuwe sluitende opdracht te komen. Kamphorst Detachering staat voor persoonlijk, daadkrachtig en open communicatie.