Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

WMO Consulent vacatures

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande Wmo vacatures. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende vacature als Wmo consulent, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures.

WMO Consulent - Baarn

Vacature WMO Consulent - Per direct voor de duur van 4 maanden - Optie tot verlenging 4 x 4 maanden - 24 uur - Utrecht.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED06091

Senior regisseur WMO en Jeugd - Waalwijk

Senior Regisseur WMO en Jeugd - 1 juli tot 30 december 2022 - met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAH06081

Klantmanager B WMO - Veghel

Vacature Klantmanager B WMO - Vanaf 1 juni t/m. 31 december 2022 - Optie tot verlenging 2 x 6 maanden - 36 uur - Brabant.
Gepubliceerd: 10-05-2022
Referentie nr:#KAED06060

Casemanager Zorg en Ondersteuning - Hoofddorp

Vacature Casemanager Zorg en Ondersteuning - Vanaf 1 juli t/m. 31 december 2022 - Optie tot verlenging 9 x 6 maanden - 36 uur - Noord-Holland.
Gepubliceerd: 09-05-2022
Referentie nr:#KAED06058

WMO Consulent - Nijkerk

Ben jij een gepassioneerde WMO Consulent met gemeentelijke ervaring? Wil jij je graag inzetten voor burgers die niet op eigen kracht zelfredzaam zijn? Dan komen wij graag in contact met jou!
Gepubliceerd: 06-04-2022
Referentie nr:#KAH05962

WMO Consulent - Nieuwegein

Ben jij een gepassioneerde WMO Consulent met gemeentelijke ervaring? Wil jij je graag inzetten voor burgers die niet op eigen kracht zelfredzaam zijn? Dan komen wij graag in contact met jou!
Gepubliceerd: 24-03-2021
Referentie nr:#KAED04843
Wie ben jij?
Jij kent als consulent de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) van binnen en van buiten. Als specialist in mensenwerk haal je veel voldoening uit het helpen van kwetsbare mensen binnen de samenleving. De ruime ervaring die je hebt opgedaan na het afronden van je hbo-opleiding komt je daarbij goed van pas. Je bent een sociale duizendpoot die van aanpakken weet. Je adviseert cliënten, zorgt voor passende oplossingen, legt huisbezoeken af en overlegt met instanties en collega’s. Kortom, met jouw aandacht beteken jij als consulent hét verschil voor mensen met een hulpvraag.

Wat mag je van Kamphorst verwachten?
Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst slechts het begin, als je voor ons als Wmo consulent aan de slag gaat. Wat echt het verschil maakt, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vaste begeleider die je tijdens je opdrachten bijstaat met raad en daad. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
Filter op:
© Copyright 2022 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie