Kamphorst Detachering
is gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein.
Snel zoeken

WMO Consulent vacatures

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande Wmo vacatures. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende vacature als Wmo consulent, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures.

Consulent WMO - Den-Haag

Wij zijn op zoek naar een ervaren WMO Consulent die uiterlijk per 1 april kan starten voor 36 uur in de week.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAAB04771

Adviseur WMO - Breda

In de vacature Adviseur WMO kom je te werken op de locatie Breda binnen de revalidatietechniek. Heb je een achtergrond in de bewegingstechnologie of ervaring als fysio- of ergotherapeut? Dan is...
Gepubliceerd: 15-02-2021
Referentie nr:#KAGB04621

Consulent Wmo - Dalfsen

Vacature Consulent Wmo - per 1 maart t/m 31 juli, kans op verlenging  - 24 uur per week
Gepubliceerd: 03-02-2021
Referentie nr:#KAB04673

Regio Adviseur WMO - Nijkerk

In de vacature Regio Adviseur WMO kom je te werken binnen de revalidatietechniek. Heb je een achtergrond in de bewegingstechnologie of ervaring als fysio- of ergotherapeut? Dan is deze vacature...
Gepubliceerd: 19-01-2021
Referentie nr:#KAGB04620
Wie ben jij?
Jij kent als consulent de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) van binnen en van buiten. Als specialist in mensenwerk haal je veel voldoening uit het helpen van kwetsbare mensen binnen de samenleving. De ruime ervaring die je hebt opgedaan na het afronden van je hbo-opleiding komt je daarbij goed van pas. Je bent een sociale duizendpoot die van aanpakken weet. Je adviseert cliënten, zorgt voor passende oplossingen, legt huisbezoeken af en overlegt met instanties en collega’s. Kortom, met jouw aandacht beteken jij als consulent hét verschil voor mensen met een hulpvraag.

Wat mag je van Kamphorst verwachten?
Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst slechts het begin, als je voor ons als Wmo consulent aan de slag gaat. Wat echt het verschil maakt, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vaste begeleider die je tijdens je opdrachten bijstaat met raad en daad. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
Filter op:
© Copyright 2021 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.