Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

Bij Kamphorst Detachering staat persoonlijke aandacht centraal. Samen met jou bekijken we wat jouw kennis, ervaring en specialiteit is. Maar we kijken ook bewust naar jouw wensen, maatwerk opleidingsmogelijkheden horen daar bij. Wil jij je blijven ontwikkelen, ben je ambitieus en wil je een volgende stap in je carrière maken? Dan is Kamphorst Detachering voor jou een professionele samenwerkingspartner!

 

Contact

Kamphorst Detachering is altijd op zoek naar ervaren professionals binnen het Sociaal Domein. Ben jij nu of binnenkort beschikbaar voor een nieuwe opdracht?
Schrijf je in en wij nemen contact met je op!

Opdrachtgevers & Professionals

Nel, Accountmanager bij het Werkgevers Servicepunt
''Kamphorst denkt met je mee, ook bij waar jouw kracht ligt en wat haalbaar is in de huidige markt. Belangrijker nog is het gevoel van veiligheid en open karakter.''Liselotte, Teammanager Detacheringen & Werkgeversdiensten
''Prettige samenwerking, er wordt geluisterd naar de vraag en daar een kandidaat bij gezocht. Kamphorst denkt out of the box''

Klik hier om meer te lezen!

Waarom Kamphorst Detachering?

In overleg met de gemeente en de werknemer bieden wij maatwerk opleidingsmogelijkheden. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

 

Meer weten over Kamphorst Detachering?
Klik hier om meer te lezen!

© Copyright 2023 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie