Alleen het beste voor professionals

Kamphorst Detachering is gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren professionals binnen het sociaal domein en in HR gerelateerde functies. Onze professionals worden ingezet bij gemeenten en gemeentelijke uitvoeringsorganisaties in het hele land.

Kamphorst Detachering heeft een gevarieerd aanbod aan opdrachten en is altijd op zoek naar talent! We vinden het logisch dat we alle aandacht hebben voor jou. Zodat jij onbezorgd en met plezier aan de slag kunt in een opdracht die aansluit op jouw persoonlijke en professionele wensen. Daarnaast zorgen we er samen voor dat je blijft doorgroeien. Door het volgen van passende opleidingen en trainingen bijvoorbeeld. Zodat je nóg beter wordt in wat je leuk vindt en waar je al goed in bent.

Sociaal domein

Het Sociaal Domein is een alomvattend begrip voor de werkzaamheden die worden verricht op het gebied van jeugdzorg, maatschappelijke ondersteuning en participatie. Zo ondersteunt de gemeente haar inwoners onder andere op het vlak van gezinsproblematiek, inkomen, voorzieningen omtrent zelfredzaamheid en deelname aan de arbeidsmarkt.

Vanuit het vakgebied Sociaal Domein detacheren wij talent naar verschillende gemeenten en uitvoeringsorganisaties. Wil jij je verder ontwikkelen als consulent Werk, Inkomen, Jeugd of Wmo? Ambieer je een functie als Kwaliteitsmedewerker of Beleidsmedewerker. Of ben je een ervaren Projectleider of Kwartiermaker? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op voor het bespreken van jouw kansen in het sociaal domein bij een gemeente bij jou in de buurt.

HR

Ben jij een professional op het gebied van HR met ervaring in het werken bij een gemeente of andere overheidsinstelling en vind je het aantrekkelijk om verschillende opdrachten uit te voeren? Kamphorst Detachering vindt voor jou uitdagende en passende HR opdrachten bij onze opdrachtgevers. Samen zorgen we dat je jezelf tijdens je detachering blijft ontwikkelen. Je krijgt van ons de aandacht en support die je verdient, want alleen het beste werkt voor jou!