Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

Alleen het beste voor Opdrachtgevers

Kamphorst Detachering is specialist in (tijdelijke) personeelsvoorziening voor gemeentes en uitvoeringsorganisaties in het Sociaal Domein en HR functies.

Onze gekwalificeerde medewerkers worden, verspreid over het land, ingezet op tijdelijke projecten. Of het nu gaat om aanvulling van de flexibele schil van uw organisatie, ter versterking van een projectteam, inhuur van tijdelijke expertise of ter vervanging van ziekte of zwangerschapsverlof, voor iedere situatie vinden we een oplossing, want alleen het beste werkt voor u!

DIENSTEN

Om zo goed mogelijk tegemoet te kunnen komen aan de vraag en de wensen van onze opdrachtgevers, biedt Kamphorst Detachering verschillende vormen van dienstverlening aan. Hier lichten we graag de verschillende vormen toe.

DETACHERING

Detachering is de hoofdactiviteit van Kamphorst Detachering. Een detachering kent altijd een afgesproken periode voor een afgesproken prijs. Dat geeft prettige duidelijkheid. Onze gedetacheerde medewerkers zijn voorzien van een tijdelijk of vast contract via Kamphorst Detachering. Dit houdt in dat wij werkgever zijn en daar de verantwoordelijkheid voor dragen, zoals bijvoorbeeld bij ziekte. Niet alleen voorzien wij onze medewerkers in hun opleidings- en trainingsbehoeften, ook voeren we regelmatig gesprekken om goed te weten wat er speelt. Doordat de medewerkers van project naar project gaan, zijn ze eraan gewend om te starten op een onbekende werkplek en zijn daardoor snel ingewerkt. Het is tevens mogelijk dat Kamphorst Detachering bemiddelt in tijdelijke professionals die op basis van ZZP bij u worden ingezet.

WERVING EN SELECTIE

Naast het op detacheringsbasis aannemen van een kandidaat, bestaat de mogelijkheid om Kamphorst Detachering in te zetten voor Werving & Selectie. Dit houdt in dat Kamphorst Detachering geschikte kandidaten selecteert voor uw vacature en, wanneer een kandidaat mag starten, treedt hij of zij in rechtstreekse dienst bij u. Voor de geleverde dienst brengt Kamphorst Detachering een eenmalige fee bij u in rekening.

Functies die wij veelvuldig invullen zijn o.a. Consulenten Jeugdzorg, - WMO en – Werk&Inkomen Daarnaast ook Jobcoaches, Schuldhulpverleners, Beleidsmedewerkers, HR-adviseurs en Recruiters.

Neem contact met ons op voor het doorspreken van uw personele vraagstuk. We zijn u graag van dienst!

Opdrachtgevers & Professionals

Nel, Accountmanager bij het Werkgevers Servicepunt
''Kamphorst denkt met je mee, ook bij waar jouw kracht ligt en wat haalbaar is in de huidige markt. Belangrijker nog is het gevoel van veiligheid en open karakter.''Liselotte, Teammanager Detacheringen & Werkgeversdiensten
''Prettige samenwerking, er wordt geluisterd naar de vraag en daar een kandidaat bij gezocht. Kamphorst denkt out of the box''

Klik hier om meer te lezen!

Waarom Kamphorst Detachering?

In overleg met de gemeente en de werknemer bieden wij maatwerk opleidingsmogelijkheden. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

 

Meer weten over Kamphorst Detachering?
Klik hier om meer te lezen!

© Copyright 2023 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie