Vacatures social work

Hieronder vind je onze openstaande vacatures in social work. Zie je een interessante opdracht, bijvoorbeeld als Sociaal werker, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Meld je aan voor de job alert en wij houden je op de hoogte van de actuele vacatures passende bij de opleiding Social Work.

Vind jij het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving? Ben je een echt mensenmens, werk je graag samen met vrijwilligers en professionals en kun je goed organiseren? Beschik je ook nog over een afgeronde HBO opleiding Social Work? Dan is een baan in sociaal werk jou op het lijf geschreven.

Passende opdrachten via Kamphorst Detachering

Voor onze vacature social work bied jij naast je opleiding Social Work of SPH enkele jaren passende werkervaring in dit vakgebied. Jij voelt haarfijn aan hoe om te gaan met jouw cliënt. Je beoordeelt de specifieke hulpvraag en stelt een plan van aanpak op. Je verbindt de juiste social work hulpverleners aan het gezin of de cliënt. Tijdens het hele traject houd je de touwtjes stevig in handen en stuurt waar nodig bij. Je bent pas tevreden als het gesprek met de cliënt gevoerd wordt en er progressie wordt geboekt passend bij de hulpvraag. De ruime ervaring die je hebt opgedaan na het afronden van je hbo-opleiding (Social Work) komt je daarbij goed van pas. Je bent een sociale duizendpoot die van aanpakken weet. Je adviseert cliënten, zorgt voor passende oplossingen, legt huisbezoeken af en overlegt met instanties en collega’s. Kortom, met jouw aandacht beteken jij als specialist social work hét verschil voor mensen met een hulpvraag.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden altijd een diversiteit van opdrachten binnen het sociaal domein, waaronder vacatures social work. Wij luisteren naar jouw wensen, jouw ambities en met jouw kennis en ervaring denken wij mee met passende opdrachten. Werk je liever in een grote of kleine gemeenten? Of spreekt een zorgorganisatie jou meer aan? Wij voeren open en eerlijk dit gesprek met jou. Ben je aan het werk in één van onze vacatures social work dan krijg je van ons een mooi salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao). Wat echt het verschil maakt, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Eenmaal in opdracht blijven wij in contact over mogelijke (Social Work) opleidingen en cursussen en stellen wij een budget voor jou beschikbaar. Uiteraard doen wij ons best de opdrachten op te volgen, zodat je jouw kennis blijft inzetten in diverse vacatures Social Work. Samen gaan we voor succes!