Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

Vacatures social work

Hieronder vind je onze openstaande vacatures in social work. Zie je een interessante opdracht, bijvoorbeeld als Sociaal werker, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Meld je aan voor de job alert en wij houden je op de hoogte van de actuele vacatures passende bij de opleiding Social Work.

Locatiecoördinator Opvang Vluchtelingen Oekraïne - Naaldwijk

Vacature Locatiecoördinator Opvang Vluchtelingen Oekraïne - Per direct voor de duur van 6 maanden - Optie tot verlenging 2 x 6 maanden - 30 - 36 uur.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#KAED06665

Regisseur Jeugd en/of Wmo - Haaksbergen

Vacature Regisseur Jeugd en/of WMO - vanaf 2 januari 2023 - 25 december 2023 - Optie tot verlenging - 36 uur - Regio Overijssel
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAVO06664

Consulent Schulddienstverlening - Heerde

Consulent Schulddienstverlening - Per 2 januari 2023 tot 1 juni 2023 - met optie tot verlenging - 28 tot 30 uur per week
Gepubliceerd: 24-11-2022
Referentie nr:#KAH06649

Trajectbegeleider Statushouders - Huizen

Vacature Trajectbegeleider Statushouders - Per direct t/m. 1 juli 2023 - Verlenging mogelijk (nog niet bekend) - 32 uur - regio Utrecht.
Gepubliceerd: 23-11-2022
Referentie nr:#KAED06645

Inkomensconsulent Energietoeslagen - Doetinchem

Vacature  Inkomensconsulent energietoeslagen - 1 december tot 31 mei 2023 - Optie tot verlenging mogelijk - 36 uur - Doetinchem.
Gepubliceerd: 11-11-2022
Referentie nr:#KAVO06620

Klantmanager Inkomen - Emmeloord

Klantmanager Inkomen |  32 -36 uur | per direct tot 1 maart 2023 | optie tot verlenging
Gepubliceerd: 19-10-2022
Referentie nr:#KAH06545

Beleidsadviseur Sociaal Domein - Nijkerk

Beleidsadviseur Sociaal Domein - verschillende regio's - 32-36 uur.
Gepubliceerd: 30-09-2022
Referentie nr:#KAH06348

Consulent Werk - Gelderland - Arnhem

Als Consulent Werk coach en begeleid je klanten vanuit de doelgroep van de Participatiewet, met in het bijzonder mensen op afstand tot de arbeidsmarkt, in hun ontwikkeling naar een betaalde baan en...
Gepubliceerd: 29-09-2022
Referentie nr:#KAH06362

Algemeen Maatschappelijk Werker - Amstelveen

Vacature Algemeen Maatschappelijk Werker - Start in overleg - Optie tot verlenging - 24 - 28 uur - regio Noord-Holland.
Gepubliceerd: 21-09-2022
Referentie nr:#KAED06312

Consulent WMO - Gelderland - Arnhem

Ben jij een gepassioneerde Consulent WMO met gemeentelijke ervaring? Wil jij je graag inzetten voor burgers die niet op eigen kracht zelfredzaam zijn? Dan komen wij graag in contact met jou!
Gepubliceerd: 11-08-2022
Referentie nr:#KAH06370
Vind jij het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving? Ben je een echt mensenmens, werk je graag samen met vrijwilligers en professionals en kun je goed organiseren? Beschik je ook nog over een afgeronde HBO opleiding Social Work? Dan is een baan in sociaal werk jou op het lijf geschreven.

Passende opdrachten via Kamphorst Detachering


Voor onze vacature social work bied jij naast je opleiding Social Work of SPH enkele jaren passende werkervaring in dit vakgebied. Jij voelt haarfijn aan hoe om te gaan met jouw cliënt. Je beoordeelt de specifieke hulpvraag en stelt een plan van aanpak op. Je verbindt de juiste social work hulpverleners aan het gezin of de cliënt. Tijdens het hele traject houd je de touwtjes stevig in handen en stuurt waar nodig bij. Je bent pas tevreden als het gesprek met de cliënt gevoerd wordt en er progressie wordt geboekt passend bij de hulpvraag. De ruime ervaring die je hebt opgedaan na het afronden van je hbo-opleiding (Social Work) komt je daarbij goed van pas. Je bent een sociale duizendpoot die van aanpakken weet. Je adviseert cliënten, zorgt voor passende oplossingen, legt huisbezoeken af en overlegt met instanties en collega’s. Kortom, met jouw aandacht beteken jij als specialist social work hét verschil voor mensen met een hulpvraag.

Wat kan je van ons verwachten?


Wij bieden altijd een diversiteit van opdrachten binnen het sociaal domein, waaronder vacatures social work. Wij luisteren naar jouw wensen, jouw ambities en met jouw kennis en ervaring denken wij mee met passende opdrachten. Werk je liever in een grote of kleine gemeenten? Of spreekt een zorgorganisatie jou meer aan? Wij voeren open en eerlijk dit gesprek met jou. Ben je aan het werk in één van onze vacatures social work dan krijg je van ons een mooi salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao). Wat echt het verschil maakt, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Eenmaal in opdracht blijven wij in contact over mogelijke (Social Work) opleidingen en cursussen en stellen wij een budget voor jou beschikbaar. Uiteraard doen wij ons best de opdrachten op te volgen, zodat je jouw kennis blijft inzetten in diverse vacatures Social Work. Samen gaan we voor succes!
© Copyright 2022 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie