Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

Vacatures Sociaal werker

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande vacatures sociaal werker. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende vacature als sociaal werker, thuisbegeleider, gezinscoach, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures als sociaal werker.

Leerplichtambtenaar - Emmeloord

Leerplichtambtenaar - 1 september tot en met 31 december - Met optie tot verlenging - 32 tot 36 uur
Gepubliceerd: 10-08-2022
Referentie nr:#KAH06352
Wie ben jij?
Vanuit de vacature sociaal werker ken je de Jeugdwet als je broekzak. Dankzij je afgeronde hbo-opleiding en ervaring als jeugdconsulent, voel je haarfijn aan wanneer ouders hulp nodig hebben bij de opvoeding van hun kind. Als sociaal werker beoordeel je de specifieke hulpvraag en stel je een plan van aanpak op. Je verbindt de juiste hulpverleners aan het gezin. Tijdens het hele traject houd je de touwtjes stevig in handen en stuurt waar nodig bij. Je bent pas tevreden als ieder kind onder jouw hoede kan opgroeien in een zo rustig en veilig mogelijke omgeving. en de samenleving. De ruime ervaring die je hebt opgedaan na het afronden van je hbo-opleiding komt je daarbij goed van pas. Je bent een sociale duizendpoot die van aanpakken weet. Je adviseert cliënten, zorgt voor passende oplossingen, legt huisbezoeken af en overlegt met instanties en collega’s. Kortom, met jouw aandacht beteken jij als sociaal werker hét verschil voor mensen met een hulpvraag.

Wat mag je van ons verwachten?
Een mooi salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst slechts het begin, als je voor ons vanuit de vacature sociaal werker aan de slag gaat. Persoonlijke aandacht, in gesprek blijven met elkaar en oog voor jouw ontwikkeling, dat is waar we voor staan! Ben je via Kamphorst gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vaste contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat voor advies en antwoorden op jouw vragen. Dat werkt wel zo prettig. Samen gaan jullie in gesprek over jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt voor jou als sociaal werker!
Filter op:
© Copyright 2022 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie