Vacatures sociaal domein

Hieronder vind je een overzicht van de mooiste openstaande vacatures sociaal domein. Zie je een interessante opdracht die aansluit bij jouw wensen binnen WMO, Jeugd of Participatie, dan kun je direct reageren. Staat er momenteel geen leuke vacature voor je tussen? Informeer gerust naar andere mogelijkheden in de vacatures Sociaal Domein.

Vacatures sociaal domein

Om in aanmerking te kunnen komen voor de invulling van één van onze vacatures Sociaal Domein is het van belang dat je al ervaring hebt opgedaan als professional in het Sociaal Domein bij een gemeente of uitvoeringsorganisatie. Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Sociaal Juridische Dienstverlening, minimaal een jaar relevante werkervaring en up to date kennis van de wetgeving in het Sociaal Domein. Je bent bekend met systemen zoals Suite/GWS, Socrates, Civision, Competensys, etc. Tenslotte ben je maatschappelijk betrokken en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Waarom werken via Kamphorst Detachering?

Wat echt het verschil maakt, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons aan het werk in een passende opdracht, dan kan je altijd schakelen met een vast contactpersoon binnen Kamphorst Detachering. Dit kan gaan over werkinhoudelijke zaken, cao vragen, maar ook over marktontwikkelingen en natuurlijke nieuwe volgende opdrachten. Onze communicatie is informeel, eerlijk, transparant, waar jij als kandidaat voorop staat. Verder krijg je een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Samen bespreken wij jouw wensen aangaande jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen of cursussen die je wilt volgen? Kunnen we meedenken in je volgende opdracht? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook!