Vacatures SJD

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande vacatures SJD. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende vacature als Specialist SJD of Kwaliteitsmedewerker dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures passend bij jouw opleiding SJD.

Vacatures SJD

Als SJD’er beschik je niet alleen over een relevant Hbo-diploma maar ook over veel juridische kennis. Kennis die je graag gebruikt om mensen te helpen om hun weg te vinden in de wirwar van regeltjes en wetten binnen het gemeentelijk sociaal domein. Je bent hbo afgestudeerd in de richting van Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD). Je ben gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling, communicatief vaardig en oplossingsgericht. Ook ben je analytisch sterk en resultaatgericht. Je bent flexibel inzetbaar op onze vacatures SJD bij gemeentes in heel Nederland én enthousiast over detachering.

Mogelijke opdrachten voor jou

Onze vacatures SJD bieden een diversiteit aan opdrachten binnen het Sociaal Domein. Als SJD’er kom je bijvoorbeeld te werken bij een gemeente op de afdeling Werk en Inkomen in de rol van klantmanager. Afhankelijk van jouw wensen zijn er naast Werk en Inkomen meerdere opties met deze SJD opleiding. Wij denken graag met je mee om tot een passende invulling te komen.

Wat mag je van Kamphorst Detachering verwachten?

Wanneer je aan het werk gaat in één van de vacatures SJD dan wordt jou een mooi salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Wij maken het verschil door de persoonlijke aandacht voor jou. Eén aanspreekpunt binnen Kamphorst zorgt ervoor dat je altijd met jouw vragen bij ons terecht kunt. Korte lijnen, eerlijke verwachtingen en snel schakelen typeert onze werkwijze. . Samen met jou wordt er voortdurend gekeken naar bijscholing passend bij jouw SJD opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Wij horen graag jouw wensen omtrent opleidingen of cursussen om nog beter te worden in wat je doet. En uiteraard bekijken we welke nieuwe opdrachten binnenkomen die aansluiten bij jouw kennis en ervaring. Wij willen dat jij tevreden bent; dan zijn wij het ook.