Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

Vacatures SJD

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande vacatures SJD. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende vacature als Specialist SJD of Kwaliteitsmedewerker dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures passend bij jouw opleiding SJD.

Locatiecoördinator Opvang Vluchtelingen Oekraïne - Naaldwijk

Vacature Locatiecoördinator Opvang Vluchtelingen Oekraïne - Per direct voor de duur van 6 maanden - Optie tot verlenging 2 x 6 maanden - 30 - 36 uur.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#KAED06665

Regisseur Jeugd en/of Wmo - Haaksbergen

Vacature Regisseur Jeugd en/of WMO - vanaf 2 januari 2023 - 25 december 2023 - Optie tot verlenging - 36 uur - Regio Overijssel
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAVO06664

Consulent Schulddienstverlening - Heerde

Consulent Schulddienstverlening - Per 2 januari 2023 tot 1 juni 2023 - met optie tot verlenging - 28 tot 30 uur per week
Gepubliceerd: 24-11-2022
Referentie nr:#KAH06649

Trajectbegeleider Statushouders - Huizen

Vacature Trajectbegeleider Statushouders - Per direct t/m. 1 juli 2023 - Verlenging mogelijk (nog niet bekend) - 32 uur - regio Utrecht.
Gepubliceerd: 23-11-2022
Referentie nr:#KAED06645

Inkomensconsulent Energietoeslagen - Doetinchem

Vacature  Inkomensconsulent energietoeslagen - 1 december tot 31 mei 2023 - Optie tot verlenging mogelijk - 36 uur - Doetinchem.
Gepubliceerd: 11-11-2022
Referentie nr:#KAVO06620

Klantmanager Inkomen - Emmeloord

Klantmanager Inkomen |  32 -36 uur | per direct tot 1 maart 2023 | optie tot verlenging
Gepubliceerd: 19-10-2022
Referentie nr:#KAH06545

Beleidsadviseur Sociaal Domein - Nijkerk

Beleidsadviseur Sociaal Domein - verschillende regio's - 32-36 uur.
Gepubliceerd: 30-09-2022
Referentie nr:#KAH06348

Consulent Werk - Gelderland - Arnhem

Als Consulent Werk coach en begeleid je klanten vanuit de doelgroep van de Participatiewet, met in het bijzonder mensen op afstand tot de arbeidsmarkt, in hun ontwikkeling naar een betaalde baan en...
Gepubliceerd: 29-09-2022
Referentie nr:#KAH06362

Algemeen Maatschappelijk Werker - Amstelveen

Vacature Algemeen Maatschappelijk Werker - Start in overleg - Optie tot verlenging - 24 - 28 uur - regio Noord-Holland.
Gepubliceerd: 21-09-2022
Referentie nr:#KAED06312

Consulent WMO - Gelderland - Arnhem

Ben jij een gepassioneerde Consulent WMO met gemeentelijke ervaring? Wil jij je graag inzetten voor burgers die niet op eigen kracht zelfredzaam zijn? Dan komen wij graag in contact met jou!
Gepubliceerd: 11-08-2022
Referentie nr:#KAH06370

Vacatures SJD


Als SJD’er beschik je niet alleen over een relevant Hbo-diploma maar ook over veel juridische kennis. Kennis die je graag gebruikt om mensen te helpen om hun weg te vinden in de wirwar van regeltjes en wetten binnen het gemeentelijk sociaal domein. Je bent hbo afgestudeerd in de richting van Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD). Je ben gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling, communicatief vaardig en oplossingsgericht. Ook ben je analytisch sterk en resultaatgericht. Je bent flexibel inzetbaar op onze vacatures SJD bij gemeentes in heel Nederland én enthousiast over detachering.

Mogelijke opdrachten voor jou


Onze vacatures SJD bieden een diversiteit aan opdrachten binnen het Sociaal Domein. Als SJD’er kom je bijvoorbeeld te werken bij een gemeente op de afdeling Werk en Inkomen in de rol van klantmanager. Afhankelijk van jouw wensen zijn er naast Werk en Inkomen meerdere opties met deze SJD opleiding. Wij denken graag met je mee om tot een passende invulling te komen.

Wat mag je van Kamphorst Detachering verwachten?


Wanneer je aan het werk gaat in één van de vacatures SJD dan wordt jou een mooi salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Wij maken het verschil door de persoonlijke aandacht voor jou. Eén aanspreekpunt binnen Kamphorst zorgt ervoor dat je altijd met jouw vragen bij ons terecht kunt. Korte lijnen, eerlijke verwachtingen en snel schakelen typeert onze werkwijze. . Samen met jou wordt er voortdurend gekeken naar bijscholing passend bij jouw SJD opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Wij horen graag jouw wensen omtrent opleidingen of cursussen om nog beter te worden in wat je doet. En uiteraard bekijken we welke nieuwe opdrachten binnenkomen die aansluiten bij jouw kennis en ervaring. Wij willen dat jij tevreden bent; dan zijn wij het ook.
© Copyright 2022 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie