Vacatures maatschappelijk werk

Bekijk het overzicht van de leukste openstaande vacatures maatschappelijk werk. Sluit de vacature als Maatschappelijk werker aan bij jouw wensen en ervaring? Solliciteer direct of informeer via ons team naar de verdere mogelijkheden, aansluitend bij jouw wensen.

Wie ben jij?

Voor de vacatures maatschappelijk werk beschik jij naast je afgeronde opleiding Social Work, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of Sociaal Pedagogische Hulpverlening over enkele jaren passende werkervaring in dit vakgebied. Jij bent sowieso heel maatschappelijk betrokken en gewend de verantwoording te dragen over een eigen caseload in jouw rol als ambulant begeleider/maatschappelijk werker. Jij bent in staat om heldere verwachtingen uit te spreken naar je cliënten en stelt duidelijke grenzen. Daarnaast beschik jij over empathisch vermogen en durf jij initiatief te nemen.

Wat ga je doen?

Bij de invulling van onze vacatures maatschappelijk werk leg je huisbezoeken af en breng je de hulpvraag van je cliënten in kaart. Je begeleidt jouw cliënten in hun proces naar zelfredzaamheid/zelfstandigheid. Het opstellen van behandelplannen deze uitvoeren en evalueren is voor jou gesneden koek. Je ben regelmatig in overleg met maatschappelijk- en welzijnsorganisaties, instanties en collega’s. Kortom, met jouw aandacht ben jij hét verschil voor mensen met een hulpvraag.

Via Kamphorst Detachering werken in vacatures maatschappelijk werk!

Wij bieden jou een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat echt het verschil maakt, is de persoonlijke aandacht en informele communicatie. Wij luisteren naar jouw wensen, betreft het aangaan van nieuwe opdrachten maar ook omtrent je ambities en opleidingen. Veel is bespreekbaar en Kamphorst Detachering denkt mee in oplossingen. Ben je via ons gedetacheerd als maatschappelijk werker, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon. Want alleen het beste werkt! Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook.