Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein.

Snel zoeken

Vacatures maatschappelijk werk

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande vacatures maatschappelijk werk. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende vacature als Maatschappelijk werker, dan kun je er direct op reageren. Om in aanmerking te komen voor de invulling van deze vacatures is het wel van belang dat je al ervaring hebt als Maatschappelijk werker. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures maatschappelijk werk.

Consulent Werk - Raalte

Vacature Consulent Werk - Vanaf 17 mei tot 31 oktober 2021- Optie tot verlenging  - 32 uur per week.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAED04931

Werkconsulent - Den Bosch

Vacature Werkconsulent - Start 23 mei 2021 t/m 30 november 2021, optie tot verlenging aanwezig - 32 uur per week.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAB04928

Consulent Werk - Nieuwegein

Als Consulent Werk coach en begeleid je klanten vanuit de doelgroep van de Participatiewet, met in het bijzonder mensen op afstand tot de arbeidsmarkt, in hun ontwikkeling naar een betaalde baan en...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAED04923

Accountmanager/Jobhunter - 's-Hertogenbosch

Wij zoeken een Accountmanager/Jobhunter voor 32 uur per week vanaf 23 mei 2021.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAAB04925

Jeugdconsulent - Nieuwegein

Ben jij op zoek naar uitdagende opdrachten binnen de functie Jeugdconsulent waarin jij hét verschil kan maken? Dan komt Kamphorst Detachering graag met jou in contact! Wij...
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED04922

Regisseur Schuldhulpverlening - Waalwijk

Vacature Regisseur Schuldhulpverlening - Vanaf 9 mei tot 10 september 2021 - Optie tot verlenging 4 x 3 maanden - 32 uur.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED04921

Beleidsmedewerker A Sociaal Domein - Oisterwijk

Vacature Beleidsmedewerker A Sociaal Domein - vanaf 1 mei tot 1 augustus 2021 - optie tot verlenging - 32 uur.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED04917

Consulent Sociaal Domein WMO - Meppel

Consulent Sociaal Domein WMO - Vanaf 3 mei tot 30 september 2021 - optie tot verlenging - 32 uur
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED04916

WMO Consulent - Vriezenveen

Vacature WMO Consulent - 32 uur - 20 mei tot 20 september 2021 - Optie tot verlenging - Detachering
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#KAC04913

Klantmanager Inkomen - Nijkerk

Vacature Klantmanager Inkomen - Per direct voor de duur van 6 maanden - Optie tot verlenging - 32 uur
Gepubliceerd: 12-04-2021
Referentie nr:#KAED04912
Wie ben jij?
Voor de vacatures maatschappelijk werk beschik jij naast je afgeronde opleiding Social Work, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of Sociaal Pedagogische Hulpverlening over enkele jaren passende werkervaring in dit vakgebied. Jij bent sowieso heel maatschappelijk betrokken en gewend de verantwoording te dragen over een eigen caseload in jouw rol als ambulant begeleider/maatschappelijk werker. Jij bent in staat om heldere verwachtingen uit te spreken naar je cliënten en stelt duidelijke grenzen. Daarnaast beschik jij over empathisch vermogen en durf jij initiatief te nemen.

Wat ga je doen?
Bij de invulling van onze vacatures maatschappelijk werk leg je huisbezoeken af en breng je de hulpvraag van je cliënten in kaart. Je begeleidt jouw cliënten in hun proces naar zelfredzaamheid/zelfstandigheid. Jij kunt behandelplannen opstellen, uitvoeren en evalueren. Je overlegt veelvuldig met maatschappelijk- en welzijnsorganisaties, instanties en collega’s. Kortom, met jouw aandacht beteken jij hét verschil voor mensen met een hulpvraag.

Wat mag je van Kamphorst Detachering verwachten?
Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst slechts het begin, als je voor ons als aan de slag gaat als maatschappelijk werker bij een van onze opdrachtgevers. Wat echt het verschil maakt, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd als maatschappelijk werker, dan heb je altijd te maken met een vaste contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat met raad en daad. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken jullie voortdurend aan jouw maatschappelijke vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet? Welke volgende opdracht op het gebied van Welzijn en Maatschappelijk werk sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
© Copyright 2021 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.