Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

Vacatures gemeente

Onze vacatures gemeente zijn voor deskundige die gedetacheerd aan de slag willen binnen het office segment, met specialisatie HR, bij een gemeente. Kamphorst detachering bemiddelt jou graag als specialist binnen jouw vakgebied.

Secretaresse/ Teamondersteuner sociaal domein - Schiedam

Secretaresse/ Teamondersteuner sociaal domein - Per 1 september tot 1 januari 2023 - met optie tot verlenging - 32 tot 36 uur per week
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#KAH06376
Wie ben jij?
Als specialist binnen de gemeente, op het gebied van HR, P&O, Recruitment en Salarisadministratie heb je affiniteit met het werken binnen een ambtelijke omgeving. Maar daarnaast ben je natuurlijk ook gewoon een kei in je vak. Welke HR functie je ook vervuld, dankzij jouw relevante opleiding, je ervaring, je energie en je tomeloze inzet, ben je een aanwinst voor iedere gemeente.

Wat mag je van Kamphorst verwachten?
We belonen jouw inzet en prestaties met een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid van een lease-auto. Als je voor ons in de van de vacatures gemeente aan de slag gaat staat onze persoonlijke aandacht voor jou voorop. Ben je via ons gedetacheerd, heb je daarom altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten binnen de gemeente bijstaat. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet en om jouw kennis up-to-date te houden? Welke volgende opdracht binnen de gemeente sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
Filter op:
© Copyright 2022 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie