Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein.

Snel zoeken

Vacatures gemeente

Onze vacatures gemeente zijn voor deskundige die gedetacheerd aan de slag willen binnen het office segment bij een gemeente. Kamphorst detachering bemiddelt jou graag als specialist binnen jouw vakgebied.

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.
Wie ben jij?
Als specialist binnen de gemeente, op het gebied van Communicatie en voorlichting, HR en salarisadministratie of Managementondersteuning heb je affiniteit met het werken binnen een ambtelijke omgeving. Maar daarnaast ben je natuurlijk ook gewoon een kei in je vak. Welke office-functie je ook vervuld, dankzij jouw relevante opleiding, je ervaring, je energie en je tomeloze inzet, ben je een aanwinst voor iedere gemeente.

Wat mag je van Kamphorst verwachten?
We belonen jouw inzet en prestaties met een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid van een lease-auto. Als je voor ons in de van de vacatures gemeente aan de slag gaat staat onze persoonlijke aandacht voor jou voorop. Ben je via ons gedetacheerd, heb je daarom altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten binnen de gemeente bijstaat. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet en om jouw kennis up-to-date te houden? Welke volgende opdracht binnen de gemeente sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
Filter op:
© Copyright 2021 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.