Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

Vacatures gemeente

Onze vacatures gemeente zijn voor deskundige die gedetacheerd aan de slag willen binnen het office segment, met specialisatie HR, bij een gemeente. Als specialist in jouw vakgebied vind je je nieuwe opdrachten via Kamphorst detachering.

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

HR specialist


Als professional binnen de gemeente, op het gebied van HR, P&O, Recruitment en Salarisadministratie heb je affiniteit met het werken binnen een ambtelijke omgeving. Maar daarnaast ben je natuurlijk ook gewoon een kei in je vak. Welke HR functie je ook vervuld, dankzij jouw relevante opleiding, je ervaring, je energie en je tomeloze inzet, ben je een aanwinst voor iedere gemeente.

Wat mag je van ons verwachten?


We belonen jouw inzet en prestaties met een goed salaris. Secundaire voorwaarden zijn in overleg, met de mogelijkheid van bijvoorbeeld een lease-auto. Als je voor ons aan de slag gaat in één van de vacatures gemeente staat onze persoonlijke aandacht voor jou voorop. Ben je via ons gedetacheerd, heb je daarom altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten binnen de gemeente bijstaat. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Welke opleidingen zijn interessant om jouw kennis up-to-date te houden? Wat is de inhoud van jouw volgende opdracht die aansluit bij jouw wensen en ervaring? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook.
Filter op:
© Copyright 2023 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie