Vacature statushouder

Hieronder vind je onze mooie openstaande vacatures en opdrachten binnen Sociaal Domein. Zie je een interessante functie, bijvoorbeeld een passende vacature statushouder, dan komen wij graag met jou in contact.

Statushouder

In de vacature statushouder ben je continue in gesprek met statushouders en schakel je met diverse partijen, zowel intern als extern om de statushouder optimale begeleiding te bieden. Je maakt gebruik van jouw up to date kennis van de Participatiewet en relevante Hbo-opleiding. Jij kunt iedere casus aan. Onder jouw deskundige leiding haal je het beste in iedereen naar boven.

Alleen het beste voor jou als statushouder?

Kamphorst Detachering biedt jou een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je aan het werk gaat voor één van onze opdrachten van vacature statushouder heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat om je vragen te stellen. Samen werken wij continu aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen als specialist statushouder, om jezelf verder te ontwikkelen? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je wensen? Wij denken met je mee!