Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein.

Snel zoeken

Vacature schuldhulpverlener

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande vacatures, denk aan de vacature schuldhulpverlener. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld als Consulent Schuldhulpverlening of Minimabeleid, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures als Schuldhulpverlener.

Regisseur Schuldhulpverlening - Waalwijk

Vacature Regisseur Schuldhulpverlening - Vanaf 9 mei tot 10 september 2021 - Optie tot verlenging 4 x 3 maanden - 32 uur.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED04921

Klantmanager Inkomen - Nijkerk

Vacature Klantmanager Inkomen - Per direct voor de duur van 6 maanden - Optie tot verlenging - 32 uur
Gepubliceerd: 12-04-2021
Referentie nr:#KAED04912

Consulent Inkomen en Minimaregelingen - Vriezenveen

Vacature Consulent Inkomen en Minimaregelingen - Vanaf 3 mei tot 31 december  - Met de optie tot verlenging  - 22 uur.
Gepubliceerd: 07-04-2021
Referentie nr:#KAED04901

Consulent Inkomen - Nieuwegein

Ben jij een ervaren Consulent Inkomen en lijkt het je leuk om voor verschillende opdrachtgevers in de publieke sector te werken? Bij Kamphorst Detachering ben je dan op dé juiste...
Gepubliceerd: 12-03-2021
Referentie nr:#KAED04797
Wie ben jij?
Als schuldhulpverlener behartig jij de belangen van kwetsbare mensen met schuldproblemen binnen een gemeente. Dat doe je onder andere door te bemiddelen met schuldeisers en indien mogelijk redelijke aflossingsafspraken te maken. Daarnaast leer je mensen hoe ze verstandiger met geld kunnen omgaan. Dankzij jouw ervaring als schuldhulpverlener en kennis van de faillissementswet en de WSNP hebben mensen met problematische schulden hun leven financieel snel weer op de rit.

Wat mag je van Kamphorst verwachten?
Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst slechts het begin, als je voor ons aan de slag gaat voor de vacature schuldhulpverlener. Waar wij het verschil maken, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat met raad en daad. Dat werkt wel zo prettig. Samen denken wij na over jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet? Welke volgende opdracht sluit het beste aan bij jouw wensen? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt voor jou als schuldhulpverlener!
Filter op:
© Copyright 2021 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.