Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

Vacature kwartiermaker

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande vacatures. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende vacature kwartiermaker of regievoerder, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures.

Projectmanager Asielopvang - Maurik

Projectmanager Asielopvang - 16 oktober t/m 1 april 2024 - optie tot verlenging van 2 jaar - 24 uur per week - Gelderland
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#KARI07563

Beleidsadviseur bestaanszekerheid - Zoetermeer

Vacature Beleidsadviseur bestaanszekerheid- start z.s.m. met een duur van voor 12 maanden - Optie tot verlenging 2 x 6 maanden - 32-36 uur - Zuid-Holland
Gepubliceerd: 26-09-2023
Referentie nr:#KAVO07551

Beleidsadviseur Sociaal Domein - Nijkerk

Beleidsadviseur Sociaal Domein - verschillende regio's - 32-36 uur.
Gepubliceerd: 29-03-2023
Referentie nr:#KAH06348

Wie ben jij?


Vanuit de vacature kwartiermaker ben jij degene binnen een gemeente die de deur opent voor nieuwe projecten in het sociaal domein. Je bent creatief en flexibel. Je denkt buiten de gebaande paden en beschikt daarnaast over uitzonderlijk organisatorisch talent. Met dat talent breng je als kwartiermaker partijen bij elkaar en zorg je tegelijk dat er besluitvorming komt én dat projecten praktisch uitvoerbaar zijn. Je brengt doelen en doelgroepen in kaart, ontwikkelt strategieën en regelt de financiering. Zo kan de gemeente waar jij werkt, blijven innoveren op het gebied van maatschappelijke dienstverlening.

Wat wordt er verwacht vanuit de vacature kwartiermaker sociaal domein?


Er wordt verwacht dat je visie hebt op de wijze waarop de opgaven en ambities in het sociaal domein kunnen worden gerealiseerd. Er wordt verwacht dat een kwartiermaker verbindend is en relaties kan versterken en aanleggen, zowel in de regio als lokaal, tussen de gemeente en relevante partners en stakeholders. De kwartiermaker ziet en benut ook de verbindingen met andere beleidsterreinen zoals wonen en veiligheid. Een kwartiermaker brengt focus in de ‘agenda’ van het sociaal domein en helpt om de benodigde stappen te zetten in het realiseren van de diverse opgaven. Tenslotte ondersteunt de kwartiermaker de medewerkers individueel en in teamverband. De kwartiermaker coacht en stuurt aan, uitgaande van (het creëren van) een zo groot mogelijk zelf organiserend vermogen in de teams.

Wat heeft Kamphorst Detachering jou te bieden als je aan de slag gaat voor de vacature kwartiermaker?


Een mooi salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst slechts het begin, als je voor ons aan de slag gaat als kwartiermaker. Wij maken het verschil door de persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via Kamphorst gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die tijdens je opdrachten klaar staat voor jouw vragen of om gewoon even te sparren. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken wij met jou voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Graag bespreken we of er wensen zijn om opleidingen of cursussen te volgen om nog beter te worden in wat je doet. En met elkaar bespreken we welke volgende opdracht het beste aansluit. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt voor jou als kwartiermaker!
Filter op:
© Copyright 2023 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie