Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein.

Snel zoeken

Vacature kwartiermaker

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande vacatures. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende vacature kwartiermaker of regievoerder, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures.

Beleidsmedewerker A Sociaal Domein - Oisterwijk

Vacature Beleidsmedewerker A Sociaal Domein - vanaf 1 mei tot 1 augustus 2021 - optie tot verlenging - 32 uur.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED04917
Wie ben jij?
Als kwartiermaker ben jij degene binnen een gemeente die de deur opent voor nieuwe projecten. Je bent creatief en flexibel. Je denkt buiten de gebaande paden en beschikt daarnaast over uitzonderlijk organisatorisch talent. Met dat talent breng je als kwartiermaker partijen bij elkaar en zorg je tegelijk dat er besluitvorming komt én dat projecten praktisch uitvoerbaar zijn. Je brengt doelen en doelgroepen in kaart, ontwikkelt strategieën en regelt de financiering. Zo kan de gemeente waar jij werkt, blijven innoveren op het gebied van maatschappelijke dienstverlening.

Wat heeft Kamphorst Detachering jou te bieden als je aan de slag gaat als kwartiermaker?
Een mooi salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst slechts het begin, als je voor ons aan de slag gaat als kwartiermaker. Wij maken het verschil door de persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via Kamphorst gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die tijdens je opdrachten klaar staat voor jouw vragen of om gewoon even te sparren. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken wij met jou voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Graag bespreken we of er wensen zijn om opleidingen of cursussen te volgen om nog beter te worden in wat je doet. En met elkaar bespreken we welke volgende opdracht het beste aansluit. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt voor jou als kwartiermaker!
Filter op:
© Copyright 2021 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.