Vacature jobcoach

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande opdrachten, waaronder vacature jobcoach. Zie je een interessante functie, bijvoorbeeld een passende vacature als joboach, consulent werk, jobhunter of matcher, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen als jobcoach? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures.

Jobcoach

Jij helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om hun weg te vinden in onze maatschappij. Dit geeft jou energie. Met up to date kennis van de Participatiewet op zak en een relevante Hbo-opleiding, kan jij deze vraagstukken aan. Je voelt je als een vis in het water op de afdeling Participatie. Je weet alles van werkprocessen en fungeert als jobcoach als verbindende schakel tussen uitvoering en beleid. Je zet mensen op de juiste plek.

Wat mag je van Kamphorst verwachten als je als jobcoach aan de slag gaat?

Uiteraard een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Waarin wij het verschil maken, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan krijg je een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat. Dat werkt wel zo prettig. Samen denken wij na over mogelijke bijscholing, opleidingen en zoeken we naar nieuwe opdrachten aansluiten bij jouw wensen en ervaring. Kortom, Kamphorst schakelt snel, persoonlijk en transparant.