Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein.

Snel zoeken

Vacature jobcoach

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande opdrachten, waaronder vacature jobcoach. Zie je een interessante functie, bijvoorbeeld een passende vacature als joboach, consulent werk, jobhunter of matcher, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen als jobcoach? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures.

Consulent Werk - Raalte

Vacature Consulent Werk - Vanaf 17 mei tot 31 oktober 2021- Optie tot verlenging  - 32 uur per week.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAED04931

Werkconsulent - Den Bosch

Vacature Werkconsulent - Start 23 mei 2021 t/m 30 november 2021, optie tot verlenging aanwezig - 32 uur per week.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAB04928

Consulent Werk - Nieuwegein

Als Consulent Werk coach en begeleid je klanten vanuit de doelgroep van de Participatiewet, met in het bijzonder mensen op afstand tot de arbeidsmarkt, in hun ontwikkeling naar een betaalde baan en...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAED04923

Accountmanager/Jobhunter - 's-Hertogenbosch

Wij zoeken een Accountmanager/Jobhunter voor 32 uur per week vanaf 23 mei 2021.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAAB04925
Wie ben jij?
Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen om hun weg te vinden in de maatschappij. Passend bij de vacature jobcoach is dat je lust en je leven. Gewapend met up to date kennis van de Participatiewet en een relevante Hbo-opleiding op zak, kan jij iedere casus aan. Op de afdeling Participatie ben je als een vis in het water. Je weet alles van werkprocessen en fungeert als jobcoach als verbindende schakel tussen uitvoering en beleid. Onder jouw deskundige leiding haal je het beste in iedereen naar boven. Bij je collega’s en externe partners. En natuurlijk bij de mensen voor wie je het allemaal doet.

Wat mag je van Kamphorst verwachten als je als jobcoach aan de slag gaat?
Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst slechts het begin, als je voor ons aan de slag gaat naar aanleiding van de vacature jobcoach. Wat echt het verschil maakt, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat met raad en daad. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied als jobcoach? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
Filter op:
© Copyright 2021 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.