Trajectbegeleider

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande vacatures binnen Participatie. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende vacature als Trajectbegeleider, dan kun je direct solliciteren. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Trajectbegeleider

Als ervaren Trajectbegeleider ben je nauw in contact met cliënten en je begeleidt hen gedurende het proces om samen stappen voorwaarts te zetten om te integreren in de maatschappij. Onder jouw deskundige leiding haal je het beste in iedereen naar boven. Je bezit over een afgeronde hbo-opleiding en hebt door jouw opgedane ervaring als Trajectbegeleider up to date kennis van de Participatiewet.

Kamphorst Detachering staat voor persoonlijk contact

Naast persoonlijke aandacht, oprechte interesse in jouw wensen en eerlijke communicatie krijg je een mooi salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben je via Kamphorst gedetacheerd als Trajectbegeleider, dan staat wij voor je klaar om te sparren of antwoorden te geven op je vragen. Graag werken wij samen met jou aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Welke opleidingen of cursussen wil je volgen om nog beter te worden in jouw vak als Trajectbegeleider? En met elkaar bespreken we welke volgende opdracht het beste aansluit.