Kwaliteitsmedewerker sociaal domein

Passende opdrachten als Kwaliteitsmedewerker sociaal domein zijn hieronder te zien. Staat er een interessante vacature tussen, bijvoorbeeld een passende vacature als kwaliteitsmedewerker wmo, kwaliteitsmedewerker sociaal domein? Neem contact met ons op voor verdere details.

Kwaliteitsmedewerker sociaal domein

Als ervaren en Hbo-opgeleide kwaliteitsmedewerker sociaal domein controleer en toets je bij een gemeente de kwaliteit van de dienstverlening binnen het sociaal domein. Dankzij jouw supervisie en oog voor detail weten alle betrokken partijen precies wat er moet gebeuren om het gewenste kwaliteitsniveau te halen én te verbeteren. De WMO, de Participatiewet en de Jeugdwet hebben voor jou geen geheimen en je weet alles van procesmanagement en hoe je teaminteractie binnen sociaal domein bevordert. Als een echte spin in het web ben jij bovendien de verbindende factor tussen uitvoering en beleid.

Jouw opdrachten via Kamphorst Detachering

Ben je via ons gedetacheerd, dan bieden wij altijd de mogelijkheid om te schakelen met een vast contactpersoon. Je kunt samen sparren over een werksituatie of bij vragen over praktische cao vraagstukken. Verder krijg je als kwaliteitsmedewerker sociaal domein een mooi salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat vinden persoonlijke aandacht en eerlijke communicatie belangrijk. Korte lijnen en snel schakelen, dat werkt wel zo prettig. Samen spreken we over jouw wensen voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Welke opleidingen zou jij graag willen volgen? Wat zijn jouw ambities? En uiteraard denken we met je mee over welke volgende opdracht het beste aansluit bij jouw wensen en ambities.