Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

Kwaliteitsmedewerker sociaal domein

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande vacatures als kwaliteitsmedewerker sociaal domein. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende vacature als kwaliteitsmedewerker wmo, kwaliteitsmedewerker sociaal domein, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures.

Beleidsadviseur Sociaal Domein - Culemborg

Beleidsadviseur Sociaal Domein - 16 september tot en met 31 december - Met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 09-08-2022
Referentie nr:#KAH06348

Adviseur Juridische Zaken - Baarn

Vacature Adviseur Juridische Zaken - Per direct voor de duur van 3 maanden - Mogelijkheid bij gemeente in dienst te komen - 36 uur - Regio Utrecht.
Gepubliceerd: 15-07-2022
Referentie nr:#KAED06276
Wie ben jij?
Als ervaren en Hbo-opgeleide kwaliteitsmedewerker sociaal domein controleer en toets je bij een gemeente de kwaliteit van de dienstverlening binnen het sociaal domein. Dankzij jouw supervisie en coaching weten alle betrokken partijen precies wat er moet gebeuren om het gewenste kwaliteitsniveau te halen én te verbeteren. De WMO, de Participatiewet en de Jeugdwet hebben voor jou geen geheimen en je weet alles van procesmanagement en hoe je teaminteractie binnen sociaal domein bevordert. Als een echte spin in het web ben jij bovendien de verbindende factor tussen uitvoering en beleid.

Wat mag je van ons verwachten?
Een mooi salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst Detachering slechts het begin, als je voor ons aan de slag gaat als kwaliteitsmedewerker sociaal domein. Wat wij belangrijk vinden is de persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon. Samen even sparren over een werksituatie of bij vragen over praktische cao vraagstukken. Korte lijnen; dat werkt wel zo prettig. Samen gaan wij in gesprek over jouw wensen voor vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Welke opleidingen zou jij graag nog willen volgen? Zijn er vakinhoudelijke cursussen die maken dat je nog beter je vak kunt uitoefenen? En uiteraard denken we met je mee over welke volgende opdracht het beste aansluit bij jouw wensen en ambities. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt voor jou als kwaliteitsmedewerker!
Filter op:
© Copyright 2022 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie