Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

Kwaliteitsmedewerker sociaal domein

Passende opdrachten als Kwaliteitsmedewerker sociaal domein zijn hieronder te zien. Staat er een interessante vacature tussen, bijvoorbeeld een passende vacature als kwaliteitsmedewerker wmo, kwaliteitsmedewerker sociaal domein? Neem contact met ons op voor verdere details.

Projectmanager Asielopvang - Maurik

Projectmanager Asielopvang - 16 oktober t/m 1 april 2024 - optie tot verlenging van 2 jaar - 24 uur per week - Gelderland
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#KARI07563

Beleidsadviseur bestaanszekerheid - Zoetermeer

Vacature Beleidsadviseur bestaanszekerheid- start z.s.m. met een duur van voor 12 maanden - Optie tot verlenging 2 x 6 maanden - 32-36 uur - Zuid-Holland
Gepubliceerd: 26-09-2023
Referentie nr:#KAVO07551

Beleidsadviseur Sociaal Domein - Nijkerk

Beleidsadviseur Sociaal Domein - verschillende regio's - 32-36 uur.
Gepubliceerd: 29-03-2023
Referentie nr:#KAH06348

Kwaliteitsmedewerker sociaal domein


Als ervaren en Hbo-opgeleide kwaliteitsmedewerker sociaal domein controleer en toets je bij een gemeente de kwaliteit van de dienstverlening binnen het sociaal domein. Dankzij jouw supervisie en oog voor detail weten alle betrokken partijen precies wat er moet gebeuren om het gewenste kwaliteitsniveau te halen én te verbeteren. De WMO, de Participatiewet en de Jeugdwet hebben voor jou geen geheimen en je weet alles van procesmanagement en hoe je teaminteractie binnen sociaal domein bevordert. Als een echte spin in het web ben jij bovendien de verbindende factor tussen uitvoering en beleid.

Jouw opdrachten via Kamphorst Detachering


Ben je via ons gedetacheerd, dan bieden wij altijd de mogelijkheid om te schakelen met een vast contactpersoon. Je kunt samen sparren over een werksituatie of bij vragen over praktische cao vraagstukken. Verder krijg je als kwaliteitsmedewerker sociaal domein een mooi salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat vinden persoonlijke aandacht en eerlijke communicatie belangrijk. Korte lijnen en snel schakelen, dat werkt wel zo prettig. Samen spreken we over jouw wensen voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Welke opleidingen zou jij graag willen volgen? Wat zijn jouw ambities? En uiteraard denken we met je mee over welke volgende opdracht het beste aansluit bij jouw wensen en ambities.
Filter op:
© Copyright 2023 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie