Jobhunter

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande vacatures als Jobhunter. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende vacature als Jobhunter, Matcher, Consulent Werk, dan kun je er direct op reageren. Zie je geen leuke opdracht? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures via onze Job Search agent.

Jobhunter

Jouw werk als Jobhunter is je lust en je leven. Jij gaat graag de uitdaging aan om mensen te bemiddelen naar een baan op de reguliere arbeidsmarkt. Jij bent dan ook de verbindende factor om hen op weg te helpen in de maatschappij. Naast je hbo-opleiding ben je gewapend met up to date kennis van de Participatiewet en WSW. Als accountmanager/Jobhunter ben je een spin in het web tussen bedrijven, instellingen en de interne organisatie.

Functie-inhoud Jobhunter?

Je werkzaamheden zijn veranderlijk. Als je een grote diversiteit aan kandidaten hebt zal je gericht gaan zoeken naar passende vacatures voor de individuele kandidaten (jobhunting). Blijkt echter dat je veel kandidaten hebt die in vergelijkbare banen kunnen werken dan zal je veel meer vanuit de markt vacatures ophalen. Jij bent als Jobhunter in staat om vraag en aanbod in de markt met elkaar te verbinden. Je speelt in op de drijfveren van kandidaten en kan die verbinden aan de vraag in het bedrijfsleven. Je hebt affiniteit met doelgroepenbeleid. Je bent in staat zelfstandig te werken én je bent een teamplayer. Naast het opbouwen, onderhouden en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties, ben je administratief goed onderlegd en punctueel in de benodigde registratie.

Wat heeft Kamphorst te bieden?

Ga via Kamphorst Detachering aan de slag als Jobhunter en krijg een mooi salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij maken het verschil door onze persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan denken wij met jou mee in mogelijkheden. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken wij voortdurend aan jouw vakkennis als Jobhunter en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er specifieke opleidingen die je wilt volgen om jouw kennis kracht bij te zetten? En loopt jouw opdracht af? Welke volgende opdracht sluit het beste aan bij jouw wensen? Kamphorst Detachering denkt mee!