Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein.

Snel zoeken

Jobhunter

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande vacatures als Jobhunter. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende vacature als Jobhunter, Matcher, Consulent Werk, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures

Consulent Werk - Raalte

Vacature Consulent Werk - Vanaf 17 mei tot 31 oktober 2021- Optie tot verlenging  - 32 uur per week.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAED04931

Werkconsulent - Den Bosch

Vacature Werkconsulent - Start 23 mei 2021 t/m 30 november 2021, optie tot verlenging aanwezig - 32 uur per week.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAB04928

Consulent Werk - Nieuwegein

Als Consulent Werk coach en begeleid je klanten vanuit de doelgroep van de Participatiewet, met in het bijzonder mensen op afstand tot de arbeidsmarkt, in hun ontwikkeling naar een betaalde baan en...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAED04923

Accountmanager/Jobhunter - 's-Hertogenbosch

Wij zoeken een Accountmanager/Jobhunter voor 32 uur per week vanaf 23 mei 2021.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAAB04925
Wie ben jij?
Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen om hun weg te vinden in de maatschappij. Als ervaren Jobhunter is dat je lust en je leven. Gewapend met up to date kennis van de Participatiewet en WSW en een relevante Hbo-opleiding op zak, ga jij graag de uitdaging aan om mensen te bemiddelen naar een baan op de reguliere arbeidsmarkt. Als accountmanager/Jobhunter ben je een spin in het web tussen bedrijven, instellingen en de interne organisatie. Je weet alles van werkprocessen en fungeert als verbindende schakel tussen uitvoering en beleid. Onder jouw deskundige leiding haal je het beste in iedereen naar boven. Bij je collega’s en externe partners. En natuurlijk bij de mensen voor wie je het allemaal doet.

Wat ga je doen als Jobhunter?
Je werkzaamheden zijn veranderlijk. Als je een grote diversiteit aan kandidaten hebt zal je gericht gaan zoeken naar passende vacatures voor de individuele kandidaten (jobhunting). Blijkt echter dat je veel kandidaten hebt die in vergelijkbare banen kunnen werken dan zal je veel meer vanuit de markt vacatures ophalen. Jij bent als Jobhunter in staat om vraag en aanbod in de markt met elkaar te verbinden. Je speelt in op de drijfveren van kandidaten en kan die verbinden aan de vraag in het bedrijfsleven. Je hebt affiniteit met doelgroepenbeleid. Je bent in staat zelfstandig te werken én je bent een teamplayer. Naast het opbouwen, onderhouden en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties, ben je administratief goed onderlegd en punctueel in de benodigde registratie.

Wat mag je van Kamphorst Detachering verwachten?
Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst slechts het begin, als je voor ons aan de slag gaat als Jobhunter. Wat echt het verschil maakt, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat met raad en daad. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vakkennis als Jobhunter en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
Filter op:
© Copyright 2021 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.