Vacature Jeugdconsulent

Kijk hieronder naar een overzicht van mooie openstaande vacatures en opdrachten als Jeugdconsulent. Zie je een interessante positie, bijvoorbeeld als Jeugdconsulent of werkcoach, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Informeer gerust naar de recente mogelijkheden.

Jeugdconsulent

In jouw rol als Jeugdconsulent help jij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen hun weg te vinden in de maatschappij. Als ervaren Jeugdconsulent is dat je lust en je leven. Gewapend met up to date kennis van de Participatiewet en een relevante Hbo-opleiding op zak, kan jij iedere casus aan. Op de afdeling Participatie ben je als Werkconsulent een vis in het water. Je fungeert als verbindende schakel tussen uitvoering en beleid en bent op de hoogte van de werkprocessen.

Alleen het beste werkt!

Ga jij voor Kamphorst Detachering aan de slag als Jeugdconsulent dan krijg je een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Dit betekent dat we jou persoonlijke aandacht geven, je een vast contactpersoon krijgt toegewezen die je tijdens je opdrachten bijstaat met raad en daad. Prettig toch? Heb jij wensen omtrent opleidingen, scholing of doorgroeimogelijkheden; dan bespreken we deze graag met jou om nóg beter te worden in jouw vak als Jeugdconsulent. Ook wanneer jouw huidige opdracht afloopt sparren wij samen over de mogelijke opties voor een vervolgopdracht.