Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein.

Snel zoeken

Jeugdconsulent vacature

Onze vacatures in de Jeugdzorg zijn gericht op professionals die gedetacheerd aan de slag willen bij een gemeente als Jeugdconsulent. Bij Kamphorst Detachering vind je afwisselende Jeugdconsulent vacatures. Opdrachtgevers zijn grote en kleine gemeentes in Nederland. Om in aanmerking te komen is het wel van belang dat je al ervaring hebt met het invullen van Jeugdconsulent vacatures bij een gemeente of centrum voor jeugd en gezin.

Wijkteam Medewerker - Amersfoort

Jij als Wijkteam Medewerker gaat uit van de krachten en talenten van individuele inwoners, groepen en samenlevingsverbanden in een wijk. Samen met jouw cliënt ga je ervoor zorgen om de...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05291

Consulent Jeugd- en Gezinsteam - Eemnes

Vacature Consulent Jeugd- en Gezinsteam - Per direct voor de duur van 6 maanden - Mogelijk maar niet bekend - 32 -36 uur.
Gepubliceerd: 18-10-2021
Referentie nr:#KAED05416
Wie ben jij?
Als jeugdconsulent ken je de Jeugdwet als je broekzak. Dankzij je afgeronde hbo-opleiding en ervaring als jeugdconsulent, voel je haarfijn aan wanneer ouders hulp nodig hebben bij de opvoeding van hun kind. Je beoordeelt de specifieke hulpvraag en stelt een plan van aanpak op. Je verbindt de juiste hulpverleners aan het gezin. Tijdens het hele traject houd je de touwtjes stevig in handen en stuurt waar nodig bij. Je bent pas tevreden als ieder kind onder jouw hoede kan opgroeien in een zo rustig en veilig mogelijke omgeving en samenleving. De ruime ervaring die je hebt opgedaan na het afronden van je hbo-opleiding komt je daarbij goed van pas. Je bent een sociale duizendpoot die van aanpakken weet. Je adviseert cliënten, zorgt voor passende oplossingen, legt huisbezoeken af en overlegt met instanties en collega’s. Kortom, met jouw aandacht beteken jij als consulent hét verschil voor mensen met een hulpvraag.

Wat mag je van Kamphorst verwachten?
Goede primaire,- secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend, als je voor Kamphorst als jeugdconsulent gaat werken. Persoonlijke aandacht voor jou staat bij ons voorop. Wanneer je via ons gedetacheerd bent bij een van onze opdrachtgevers, zorgen wij voor een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten begeleidt. Dat werkt wel zo prettig. Samen bespreken jullie jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Wellicht kunnen wij je helpen met het verkrijgen van jouw SKJ-registratie, indien je die nog niet hebt. Misschien zijn er trainingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
Filter op:
© Copyright 2021 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.