Kamphorst Detachering
is gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein.
Snel zoeken

Jeugdconsulent vacature

Onze vacatures jeugd zijn voor professionals die gedetacheerd aan de slag willen bij een gemeente. Kamphorst detachering bemiddelt graag.

Jeugdwerker - Raalte

Vacature Jeugdwerker - 36 uur per week - regio Overijssel - 6 maanden. 
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAMR04769
Wie ben jij?
Als jeugdconsulent ken je de Jeugdwet als je broekzak. Dankzij je afgeronde hbo-opleiding en ervaring als jeugdconsulent, voel je haarfijn aan wanneer ouders hulp nodig hebben bij de opvoeding van hun kind. Je beoordeelt de specifieke hulpvraag en stelt een plan van aanpak op. Je verbindt de juiste hulpverleners aan het gezin. Tijdens het hele traject houd je de touwtjes stevig in handen en stuurt waar nodig bij. Je bent pas tevreden als ieder kind onder jouw hoede kan opgroeien in een zo rustig en veilig mogelijke omgeving. en de samenleving. De ruime ervaring die je hebt opgedaan na het afronden van je hbo-opleiding komt je daarbij goed van pas. Je bent een sociale duizendpoot die van aanpakken weet. Je adviseert cliënten, zorgt voor passende oplossingen, legt huisbezoeken af en overlegt met instanties en collega’s. Kortom, met jouw aandacht beteken jij als consulent hét verschil voor mensen met een hulpvraag.

Wat mag je van Kamphorst verwachten?
Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst slechts het begin, als je voor ons als jeugdconsulent aan de slag gaat. Wat echt het verschil maakt, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vaste contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat met raad en daad. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
Filter op:
© Copyright 2021 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.