Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

Jeugdconsulent vacature

Onze vacatures in de Jeugdzorg zijn gericht op professionals die gedetacheerd aan de slag willen bij een gemeente als Jeugdconsulent. Bij Kamphorst Detachering vind je afwisselende Jeugdconsulent vacatures. Opdrachtgevers zijn grote en kleine gemeentes in Nederland. Om in aanmerking te komen is het wel van belang dat je al ervaring hebt met het invullen van Jeugdconsulent vacatures bij een gemeente of centrum voor jeugd en gezin.

Jeugdconsulent - Uden

Vacature Jeugdconsulent - Vanaf 15 juni 2023 tot 1 september 2023 - Optie tot verlenging 2 x 3 maanden - 36 uur  - Noord-Brabant
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAVO07247

Projectleider Strategie Jeugdhulp - Enschede

Vacature Projectleider Strategie Jeugdhulp - starten op 1 juli tot januari 2024 - optie tot verlenging 2x6 maanden - 20 uur - Overijssel
Gepubliceerd: 23-05-2023
Referentie nr:#KAMA07229

Consulent Jeugd - Nijkerk

Heb jij een hart voor jeugd en ervaring met jeugdwerk? Start dan nu als consulent Jeugd!
Gepubliceerd: 29-03-2023
Referentie nr:#KAH06851

Jeugdconsulent


Als jeugdconsulent ken je de Jeugdwet als je broekzak. Dankzij de theorie uit je hbo-opleiding en ervaring als jeugdconsulent, voel je haarfijn aan waar de hulpvraag ligt. Je beoordeelt de specifieke vraag en stelt een plan van aanpak op. Je verbindt de juiste hulpverleners aan het gezin. Tijdens het hele traject houd je de touwtjes stevig in handen en stuurt waar nodig bij. Je bent sociaal, innemend en weet van aanpakken. Je geeft advies aan cliënten en biedt een passende oplossing. Je bent regelmatig in overleg met instanties en collega’s.

Wat heeft Kamphorst jou te bieden?


Goede primaire,- secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend, als je voor Kamphorst als jeugdconsulent gaat werken. Wij vinden het belangrijk om écht contact te maken, te luisteren naar jouw wensen en ideeën. Wanneer je via ons gedetacheerd bent bij één van onze opdrachtgevers, zorgen wij voor een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten begeleidt. Samen bespreken wij jouw ambities. Wellicht kunnen wij je helpen met het verkrijgen van jouw SKJ-registratie, indien je die nog niet hebt. Misschien zijn er trainingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je huidige? Wij zorgen ervoor dat jij tevreden bent. Want alleen het beste werkt!
Filter op:
© Copyright 2023 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie