Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein.

Snel zoeken

Inkomensconsulent gemeente

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande vacatures als inkomensconsulent gemeente. Zie je een interessante functie, bijvoorbeeld een passende opdracht als consulent inkomen, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures.

Regisseur Schuldhulpverlening - Waalwijk

Vacature Regisseur Schuldhulpverlening - Vanaf 9 mei tot 10 september 2021 - Optie tot verlenging 4 x 3 maanden - 32 uur.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED04921

Klantmanager Inkomen - Nijkerk

Vacature Klantmanager Inkomen - Per direct voor de duur van 6 maanden - Optie tot verlenging - 32 uur
Gepubliceerd: 12-04-2021
Referentie nr:#KAED04912

Consulent Inkomen en Minimaregelingen - Vriezenveen

Vacature Consulent Inkomen en Minimaregelingen - Vanaf 3 mei tot 31 december  - Met de optie tot verlenging  - 22 uur.
Gepubliceerd: 07-04-2021
Referentie nr:#KAED04901

Consulent Inkomen - Nieuwegein

Ben jij een ervaren Consulent Inkomen en lijkt het je leuk om voor verschillende opdrachtgevers in de publieke sector te werken? Bij Kamphorst Detachering ben je dan op dé juiste...
Gepubliceerd: 12-03-2021
Referentie nr:#KAED04797
Wie ben jij?
Als Inkomensconsulent binnen de gemeente beschik je over inhoudelijk kennis van de Participatiewet en aanverwante regelgeving. Je bent in staat om zelfstandig aanvragen voor een bijstandsuitkering te beoordelen en beheert jouw eigen caseload. Jij voert recht- en doelmatigheidsonderzoeken uit en geeft advies inzake lopende uitkeringen of de beëindiging daarvan. Binnen de gemeente ben jij als inkomensconsulent het directe aanspreekpunt van een groot aantal burgers, voert gesprekken – waaronder ‘slechtnieuwsgesprekken’ – en verricht diverse administratief-juridische werkzaamheden, zoals het opstellen van rapportages en beschikkingen. Met jouw enthousiaste instelling weet jij de cliënten binnen jouw gemeente, waar mogelijk in beweging te brengen richting de arbeidsmarkt of richting participatie in de samenleving.

Wat mag je van Kamphorst verwachten?
Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst slechts het begin, als je voor ons aan de slag gaat als Inkomensconsulent gemeente. Persoonlijke aandacht, dat is waar wij voor staan! Ben je via ons gedetacheerd, dan kan je met jouw vragen altijd terecht bij een vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken wij continue aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen? Of vakspecifieke cursussen die bijdragen aan jouw theoretische kennis? En we bespreken met elkaar welke volgende opdracht aansluit bij jouw wensen en ambities. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt voor jou als inkomensconsulent gemeente.
Filter op:
© Copyright 2021 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.