Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

Over ons

Kamphorst Detachering is een onderdeel van Kamphorst Personeel, gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein. Onze professionals worden ingezet bij gemeenten en gemeentelijke uitvoeringsorganisaties over het hele land.
Sinds de decentralisatie van Wmo, de jeugdwet en de participatiewet zijn gemeenten verantwoordelijk voor het bieden van zorg en ondersteuning aan hun inwoners op het gebied van zorg, werk en jeugdhulp.
Kamphorst Detachering richt zich op deze werkvelden en heeft een gevarieerd aanbod aan opdrachten. Vacatures die bij ons veelvuldig voorkomen zijn o.a. ervaren Wmo-consulenten, Inkomensconsulenten, Klantmanagers Werk & Inkomen, Jeugdconsulenten en Jobcoaches. Ook met jouw specialisme in HR, P&O, Recruitment ben je bij Kamphorst aan het juiste adres.

Kamphorst is altijd op zoek naar talent binnen het Sociaal Domein.

Kamphorst Detachering kiest bewust voor specialisatie in het Sociaal Domein. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van ons selectieproces en zijn wij in staat om kwaliteit te leveren. Samen met de betreffende gemeente brengen wij in kaart welke kennis en ervaring de nieuwe medewerkers in huis moeten hebben. Na een zorgvuldige selectie worden de medewerkers op detacheringsbasis ingezet bij de gemeente.

Wil jij op detacheringsbasis of als ZZP-er je volgende opdracht vinden? Schrijf je hier in.

Opdrachtgevers & Professionals

Nel, Accountmanager bij het Werkgevers Servicepunt
''Kamphorst denkt met je mee, ook bij waar jouw kracht ligt en wat haalbaar is in de huidige markt. Belangrijker nog is het gevoel van veiligheid en open karakter.''Liselotte, Teammanager Detacheringen & Werkgeversdiensten
''Prettige samenwerking, er wordt geluisterd naar de vraag en daar een kandidaat bij gezocht. Kamphorst denkt out of the box''

Klik hier om meer te lezen!

Waarom Kamphorst Detachering?

In overleg met de gemeente en de werknemer bieden wij maatwerk opleidingsmogelijkheden. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

 

Meer weten over Kamphorst Detachering?
Klik hier om meer te lezen!

© Copyright 2023 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie