Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

CJG vacatures

Om in aanmerking te komen voor onze openstaande CJG vacatures is het wel van belang dat je al ervaring hebt bij een gemeente of Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Bij voorkeur ben je ook al in het bezit van jouw SKJ-registratie, hét beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende functie als Consulent Jeugd, solliciteer dan direct. Bellen kan ook om verdere details te bespreken!

Regisseur Jeugd en/of Wmo - Haaksbergen

Vacature Regisseur Jeugd en/of WMO - vanaf 2 januari 2023 - 25 december 2023 - Optie tot verlenging - 36 uur - Regio Overijssel
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAVO06664

Algemeen Maatschappelijk Werker - Amstelveen

Vacature Algemeen Maatschappelijk Werker - Start in overleg - Optie tot verlenging - 24 - 28 uur - regio Noord-Holland.
Gepubliceerd: 21-09-2022
Referentie nr:#KAED06312

Ga aan de slag voor onze CJG vacatures?


Dankzij jouw afgeronde hbo-opleiding en ervaring als bijvoorbeeld jeugdconsulent, voel je haarfijn aan wanneer ouders hulp nodig hebben bij de opvoeding van hun kind. Je beoordeelt de specifieke hulpvraag en stelt een plan van aanpak op. Je verbindt de juiste hulpverleners aan het gezin. Tijdens het hele traject houd je de touwtjes stevig in handen en stuurt waar nodig bij. Jij gaat tevreden naar huis als ieder kind onder jouw hoede kan opgroeien in een zo rustig en veilig mogelijke omgeving. De ruime ervaring die je hebt opgedaan na het afronden van je hbo-opleiding in eerdere CJG vacatures komt je daarbij goed van pas. Je bent een sociale duizendpoot die van aanpakken weet. Kortom, met jouw aandacht maak jij het verschil.

Kamphorst Detachering en CJG vacatures


Vind jij het prettig om direct in contact te zijn met je werkgever, waarbij je snel kunt schakelen? Dan zit je bij ons gebakken! Persoonlijk contact is voor ons namelijk erg belangrijk. Wil je opleidingen volgen? Zijn er vakinhoudelijke cursussen? Wij denken graag met je mee, in mogelijkheden, passend bij jouw CJG vacatures. Verder krijg je uiteraard een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben je in opdracht en loopt deze af? Of heb je andere ambities? Wij denken mee met een aansluitende opdracht. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
Filter op:
© Copyright 2022 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie