Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

CJG vacatures

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande CJG vacatures. Om in aanmerking te komen is het wel van belang dat je al ervaring hebt met het invullen van CJG vacatures bij een gemeente of Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Bij voorkeur ben je ook al in het bezit van jouw SKJ-registratie, hét beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende functie als Consulent Jeugd, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele CJG vacatures.

Leerplichtambtenaar - Emmeloord

Leerplichtambtenaar - 1 september tot en met 31 december - Met optie tot verlenging - 32 tot 36 uur
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#KAH06352
Wie ben jij?
Voor de CJG vacatures ken je de Jeugdwet als je broekzak. Dankzij je afgeronde hbo-opleiding en ervaring als bijvoorbeeld jeugdconsulent, voel je haarfijn aan wanneer ouders hulp nodig hebben bij de opvoeding van hun kind. Je beoordeelt de specifieke hulpvraag en stelt een plan van aanpak op. Je verbindt de juiste hulpverleners aan het gezin. Tijdens het hele traject houd je de touwtjes stevig in handen en stuurt waar nodig bij. Je bent pas tevreden als ieder kind onder jouw hoede kan opgroeien in een zo rustig en veilig mogelijke omgeving. En in de samenleving. De ruime ervaring die je hebt opgedaan na het afronden van je hbo-opleiding in eerdere CJG vacatures komt je daarbij goed van pas. Je bent een sociale duizendpoot die van aanpakken weet. Je adviseert cliënten, zorgt voor passende oplossingen, legt huisbezoeken af en overlegt met instanties en collega’s. Kortom, met jouw aandacht beteken jij als consulent hét verschil voor mensen met een hulpvraag.

Wat mag je van Kamphorst verwachten?
Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst slechts het begin, als je voor ons als aan de slag gaat naar aanleiding van de CJG vacatures. Wat echt het verschil maakt, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vaste contactpersoon die je tijdens je CJG opdrachten bijstaat met raad en daad. Korte lijnen; dat werkt wel zo prettig. Samen werken jullie aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen - passend bij onze CJG vacatures - die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
Filter op:
© Copyright 2022 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie