Beleidsmedewerker sociaal domein

Onze vacatures beleid/management zijn voor professionals die gedetacheerd aan de slag willen bij een gemeente, denk aan beleidsmedewerker sociaal domein. Kamphorst detachering helpt jou graag bij het vinden van een passende opdracht.

Beleidsmedewerker sociaal domein

Een ijzersterk communicatie- én organisatietalent, breed inzetbaar en deskundig op alle beleidsvelden binnen het sociaal domein. Of het nu gaat om werk, inkomen, welzijn, jeugd. Jij stelt de integrale beleidsvoorstellen op, evalueert beleid en volgt actuele ontwikkelingen op de voet. Je hebt niet alleen overzicht en visie maar ook veel ervaring als beleidsmedewerker binnen het sociaal domein én een relevante Hbo-diploma op zak.
Als beleidsmedewerker sociaal domein zoek je actief samenwerking bij het organiseren en uitvoeren van beleid, onderhoud je het contact met externe partijen, portefeuillehouders en adviseer je het college. Kortom, jij bent pas in je element als niemand binnen de gemeente om je heen kan.

Wat ga je doen?

Als beleidsmedewerker Sociaal Domein ben je maatschappelijk betrokken en schrijf je beleid waarin je problemen analyseert en een advies geeft om dit op te lossen. Dit leg je voor aan het politieke bestuur. Om tot een sterk beleidsadvies te komen lees je veel rapporten en ga je naar bijeenkomsten waardoor je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein. Op deze manier ontwikkel je een visie voor een bepaald beleid. Door regelmatig te overleggen met betrokken partijen binnen de gemeente houd je rekening met de belangen waardoor je draagvlak creëert voor het beleid.

Waarom wil jij werken via Kamphorst Detachering?

We belonen jouw inzet en prestaties met een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid van een lease-auto. Als je voor ons als beleidsmedewerker Sociaal Domein aan de slag gaat staat onze persoonlijke aandacht voor jou voorop. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast aanspreekpunt waar je tijdens je opdrachten terecht kunt. Persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en ambities kunnen aan bod komen. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet en om jouw kennis als beleidsmedewerker binnen het sociaal domein up-to-date te houden? Welke volgende opdracht sluit aan bij jouw wensen? Wij denken graag met je mee! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.