Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein.

Snel zoeken

Beleidsmedewerker sociaal domein

Onze vacatures beleid/management zijn voor professionals die gedetacheerd aan de slag willen bij een gemeente, denk aan beleidsmedewerker sociaal domein. Kamphorst detachering bemiddelt jou graag naar een passende opdracht.

Beleidsmedewerker Sociaal Domein (Werk en Inkomen) - Urk

Vacature Beleidsmedewerker Sociaal Domein - Vanaf 1 juni tot 31 oktober - Optie tot verlenging - 32 uur
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED04971
Wie ben jij?
Een ijzersterk communicatie- én organisatietalent, breed inzetbaar en deskundig op alle beleidsvelden binnen het sociaal domein. Dat ben jij, als beleidsmedewerker sociaal domein. Of het nu gaat om welzijn, zorg, veiligheid, of onderwijs. Je stelt integrale beleidsvoorstellen op, evalueert beleid en volgt actuele ontwikkelingen op de voet. Je hebt niet alleen overzicht en visie maar ook veel ervaring als beleidsmedewerker binnen het sociaal domein én een relevante Hbo-diploma op zak. Als beleidsmedewerker sociaal domein zoek je actief samenwerking bij het organiseren en uitvoeren van beleid, onderhoud je het contact met externe partijen, portefeuillehouders en adviseer je het college. Kortom, jij bent pas in je element als niemand binnen de gemeente om je heen kan.

Wat ga je doen als Beleidsmedewerker Sociaal Domein?
Als beleidsmedewerker Sociaal Domein ben je maatschappelijk betrokken en schrijf je beleid waarin je problemen analyseert en een advies geeft om dit op te lossen. Dit leg je voor aan het politieke bestuur. Om tot een sterk beleidsadvies te komen lees je veel rapporten en ga je naar bijeenkomsten waardoor je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein. Op deze manier ontwikkel je een visie voor een bepaald beleid. Door regelmatig te overleggen met betrokken partijen binnen de gemeente houd je rekening met de belangen waardoor je draagvlak creëert voor het beleid.

Wat mag je van Kamphorst Detachering verwachten?
We belonen jouw inzet en prestaties met een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid van een lease-auto. Als je voor ons als beleidsmedewerker Sociaal Domein aan de slag gaat staat onze persoonlijke aandacht voor jou voorop. Ben je via ons gedetacheerd, heb je daarom altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet en om jouw kennis als beleidsmedewerker binnen het sociaal domein up-to-date te houden? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
Filter op:
© Copyright 2021 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.