Kamphorst Detachering
is gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein.
Snel zoeken

Beleidsmedewerker sociaal domein

Onze vacatures beleid/management zijn voor professionals die gedetacheerd aan de slag willen bij een gemeente. Kamphorst detachering bemiddelt graag.

Kwaliteitsmedewerker WMO - Meppel

Vacature Kwaliteitsmedewerker WMO - 36 uur per week - 6 maanden - Drenthe
Gepubliceerd: 25-02-2021
Referentie nr:#KAMR04758
Wie ben jij?
Een ijzersterk communicatie- én organisatietalent, breed inzetbaar en deskundig op alle beleidsvelden binnen het sociaal domein. Dat ben jij, als beleidsmedewerker sociaal domein. Of het nu gaat om welzijn, zorg, veiligheid, of onderwijs. Je stelt integrale beleidsvoorstellen op, evalueert beleid en volgt actuele ontwikkelingen op de voet. Je hebt niet alleen overzicht en visie maar ook veel ervaring en een relevant Hbo-diploma op zak. Als beleidsmedewerker sociaal domein zoek je actief samenwerking bij het organiseren en uitvoeren van beleid, onderhoud je het contact met externe partijen, portefeuillehouders en adviseer je het college. Kortom, jij bent pas in je element als niemand binnen de gemeente om je heen kan.

Wat mag je van Kamphorst verwachten?
Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst slechts het begin, als je voor ons aan de slag gaat als beleidsmedewerker sociaal domein. Wat echt het verschil maakt, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat met raad en daad. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
Filter op:
© Copyright 2021 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.