Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

Beleidsmedewerker gemeente

Bekijk hieronder het overzicht van onze openstaande vacatures als beleidsmedewerker gemeente. Zie je een interessante opdracht, bijvoorbeeld als beleidsmedewerker sociaal domein of beleidsmedewerker jeugd, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen binnen één van de gemeenten? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures via onze Job Search agent.

Projectmanager Asielopvang - Maurik

Projectmanager Asielopvang - 16 oktober t/m 1 april 2024 - optie tot verlenging van 2 jaar - 24 uur per week - Gelderland
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#KARI07563

Beleidsadviseur bestaanszekerheid - Zoetermeer

Vacature Beleidsadviseur bestaanszekerheid- start z.s.m. met een duur van voor 12 maanden - Optie tot verlenging 2 x 6 maanden - 32-36 uur - Zuid-Holland
Gepubliceerd: 26-09-2023
Referentie nr:#KAVO07551

Beleidsadviseur Sociaal Domein - Nijkerk

Beleidsadviseur Sociaal Domein - verschillende regio's - 32-36 uur.
Gepubliceerd: 29-03-2023
Referentie nr:#KAH06348

Beleidsmedewerker gemeente


Of het nu gaat om welzijn, participatie, wmo veiligheid, of onderwijs. Je stelt integrale beleidsvoorstellen op, evalueert beleid en volgt actuele ontwikkelingen op de voet. Jij herkent je als een ijzersterk communicatie- én organisatietalent, breed inzetbaar en deskundig op alle beleidsvelden binnen het sociaal domein. Als beleidsmedewerker gemeente heb je niet alleen overzicht en visie maar ook veel ervaring binnen de gemeente en een relevant hbo-diploma op zak. Je zoekt actief samenwerking bij het organiseren en uitvoeren van beleid, onderhoud je het contact met externe partijen, portefeuillehouders en adviseer je het college. Kortom, als beleidsmedewerker gemeente ben jij pas in je element als niemand binnen de gemeente om je heen kan.

Waarom werken via Kamphorst Detachering?


Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt! Je krijgt een mooi salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden, persoonlijke aandacht, transparante communicatie en mogelijkheden tot scholing en ontwikkeling. En uiteraard denken we met je mee over welke volgende opdracht het beste aansluit bij jouw wensen en ambities.
Filter op:
© Copyright 2023 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie