Kamphorst Detachering

Alleen het beste voor ervaren professionals binnen gemeenten in sociaal domein & HR.

Snel zoeken

Beleidsmedewerker gemeente

Hieronder vind je een overzicht van de leukste openstaande vacatures als beleidsmedewerker gemeente. Zie je een interessante vacature, bijvoorbeeld een passende vacature als beleidsmedewerker sociaal domein of beleidsmedewerker jeugd, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen leuke opdracht voor je tussen binnen één van de gemeenten? Wij houden je graag op de hoogte van de actuele vacatures.

Beleidsadviseur Sociaal Domein - Culemborg

Beleidsadviseur Sociaal Domein - 16 september tot en met 31 december - Met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 09-08-2022
Referentie nr:#KAH06348

Adviseur Juridische Zaken - Baarn

Vacature Adviseur Juridische Zaken - Per direct voor de duur van 3 maanden - Mogelijkheid bij gemeente in dienst te komen - 36 uur - Regio Utrecht.
Gepubliceerd: 15-07-2022
Referentie nr:#KAED06276
Wie ben jij?
Een ijzersterk communicatie- én organisatietalent, breed inzetbaar en deskundig op alle beleidsvelden binnen het sociaal domein. Dat ben jij, als beleidsmedewerker gemeente. Of het nu gaat om welzijn, participatie, wmo veiligheid, of onderwijs. Je stelt integrale beleidsvoorstellen op, evalueert beleid en volgt actuele ontwikkelingen op de voet. Je hebt niet alleen overzicht en visie maar ook veel ervaring binnen de gemeente en een relevant Hbo-diploma op zak. Als beleidsmedewerker gemeente zoek je actief samenwerking bij het organiseren en uitvoeren van beleid, onderhoud je het contact met externe partijen, portefeuillehouders en adviseer je het college. Kortom, jij bent pas in je element als niemand binnen de gemeente om je heen kan.

Wat heeft Kamphorst Detachering jou te bieden?
Een mooi salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Kamphorst slechts het begin, als je voor ons aan de slag gaat als beleidsmedewerker gemeente. Wat wij belangrijk vinden is de persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd bij één van de gemeenten, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat met antwoorden op jouw vragen. Dat werkt wel zo prettig. Samen blijven wij in gesprek over jouw wensen voor vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Welke opleidingen zou jij graag nog willen volgen? Zijn er vakinhoudelijke cursussen die maken dat je nog beter je vak kunt uitvoeren? En uiteraard denken we met je mee over welke volgende opdracht het beste aansluit bij jouw wensen en ambities. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
Filter op:
© Copyright 2022 Kamphorst detachering, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie